5. marts 2009

Min dag indtil nu!


Jeg har gået og nusset lidt rundt i dag, bagt et af disse ”økologiske ryste rugbrød”, og har allerede spist et par skiver,
Det smager fantastisk, også når det er lidt lunt, - at det kunne skæres, er fordi jeg har en ”pålægsmaskine” der bare klarer det perfekt.
Jeg var ude og hente træ, - så kom min nabo med min post! - Posten er afløser, og havde åbenbart ikke gidet finde min postkasse, den er ellers ikke svær at finde, den står faktisk i indkørslen, - nå men det vil jeg ikke hidse mig op over, - jeg har jo fået mit ”Billedbladet” og kataloget fra Peter Hahn en tøjbutik på nettet, som sælger virkeligt lækkert tøj til bl.a. voksne kvinder.
Jeg snakkede lige lidt med naboen, hun er sød, og hun bekymrer sig om en,
Jeg har en bog liggende, - jeg er gået i gang med, ”Astrid og Veronika” af Linda Olsson, men så kom billedbladet, - så skulle der bladres i det, der så jeg at Dronningen var i Norge for at stå på ski, jeg undrer mig, for hun har jo også fået to nye knæ, ligesom jeg, så vidt jeg ved, - det havde jeg aldrig i livet turdet, tænk hvis man vælter og der sker noget med knæene, hvad så, - skifter man det så bare ud igen? - Nå ja, så kom kataloget, og jeg blev nysgerrig efter at finde ud af, hvilke farver og stil, de mener er fremme her i foråret og sommeren, - jeg må konstatere, at det jeg har i forvejen er perfekt, herligt!
Og nu vil jeg videre med min bog!
God eftermiddag til dig!

6 kommentarer:

 1. Åh Vibeke, det er da dejligt at du er med på moden, så er du da fri for at skulle investere i noget nyt :) , det er altid dejligt med en bog, når jeg er igang kan jeg heller ikke ligge den fra mig
  . God dag

  SvarSlet
 2. Jeg har med stor glæde læst "Astrid og Veronika". Det er bare så god og menneskelig. Havde selv svært ved at lægge den fra mig.

  SvarSlet
 3. Kære Pernille
  Det glæder mig også, at jeg ikke behøver de vilde indkøb, men det har nu også noget at gøre med, at jeg køber tøj der er klassisk, dog med et par sidespring, det skal jo ikke være kedeligt.
  Når jeg læser en bog, så plejer jeg at være færdig i løbet af en dag eller to, men den her, læser jeg på en anden måde, fordi den giver noget, man går og tænker på!
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Johanne, det er skam din skyld, at jeg fik fat i bogen, du fortalte om den i din blog, og jeg skrev til i kommentar, at den vilde jeg have fat i, - som sagt så gjort. Jeg fik den hjem for 1 uge siden, men gik først igang med den sent i går, da der var en anden bog, som jeg først skulle have ud af systemet, Jeg holder gerne en lille pause mellem bøgerne, så det hele ikke bare bliver rodet sammen.
  Med venlig hilsen
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Ja, det er skønt, at du er med på moden, Vibeke, jeg synes aldrig, jeg har en trevl at tage på ;-)

  Og så var det dejligt at få 'Astrid og Veronika' anbefalet.

  Ha' en dejlig aften ...

  SvarSlet
 6. Ha ha Madame, den tror jeg ikke på, det må være et spørgsmål om vilje!
  Kærligst
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!