23. marts 2009

Fisketallerken

I dag kom min datter for at hjælpe mig med nogle ting, og hun skulle naturligvis spise med, hun er græsenke i disse dage, og da hun elsker fisk, lå det lige for, vi fik fisketallerken”
På tallerken var der dampet og ristet havtaske samt lidt stegt laks
Dertil stuvet spinat lidt gulerødder, sukkerærter,et par skiver ristet fennikel, kartofler og spinaten blev drysset med granatæblekerner, fiskene garneres med en citronbåd.
Dette er noget de fleste kan lave uden problemer!
Så jeg syntes ikke at der behøves nogen opskrift idag.

Jeg besvarer selvfølgelig spørgsmål, hvis der er noget man er i tvivl om.
Bon apetit!

12 kommentarer:

 1. Kære Vibeke
  Det ser rigtig dejligt ud. Havtaske er en af mine absolutte ynglingsfisk. Allerbedst kan jeg lide rokkevinge, det kan jeg ikke få nok af :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Rokkevinge er også rigtig godt, i den restaurant jeg havde i Sønderborg inden gigten fik ram på mig, serverede vi alle de fisk vi kunne få fat i, de skulle selvfølgelig være spændende, af og til fik vi rokkevinger hjem, det var populært.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke

  Det lyder dejligt. Og rart med lidt fif til brug af granatæble. Jeg fik købt et sidst, du brugte det... men jeg fik det aldrig brugt :o( ... nu må jeg vist lige til at tage mig sammen;o)
  Også spændende at blive mindet om, at der findes andet end laks...
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 4. Dit tilbehør til fisken lyder utroligt lækkert! Jeg har vist forsømt spinat længe - men det må jeg råde bod på, nu hvor du inspirerer så dejligt.

  Varme klem til dig :)

  SvarSlet
 5. Kære Hanne
  I spiser ris til jeres Thai mad, det tror jeg da I gør, drys risen med kernerne, det smager faktisk rigtig godt!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Madame, lige nu kan man få babyspinat, - så man behøver ikke bruge dybfrost.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Kære Vibeke
  Se den tallerken ville også lige have været noget for min datter, der er fiskespiser og ikke kødspiser. Vi spiser alt fisk og havtaske det er bare lækkert :)
  God tirsdag

  SvarSlet
 8. Ja Pernille, det var også min datter der spurgte efter fisk, da min svigersøn er i Sverige på jagt, med kameraet!:) han er ikke så vild med fisk, udelukkende på grund af ben, men nu lige Havtasken, den er jo fuldstændig benfri, så han kunne nu godt have været med på den.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Ser godt ut vibeke, du behøver nok ikke gi noen oppskrift her..men har du en lur måte å lage fiskeretter på som også barn vil spise ?..min sier nemlig veldig ofte nei takk når jeg nevner fisk til middag .
  Ha en forts fin tirsdag.

  SvarSlet
 10. Kære Sommetid
  Jeg ville bruge fisk, hvor jeg var sikker på, at der ikke var ben i, børn bliver ofte forskrækket, når de får et ben i munden.
  Kan dit barn lide tomatsuppe, så kan du komme fiskeboller i, hvis barnet kan lide karrysauce, så kan du gøre det samme, de må jo gerne være hjemmelavet. Mange gange hjælper det, hvis børnene får lov til at være med ved madlavning, så de føler de selv har lavet det.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 11. Pst.. Vibeke med hensyn til det billede du ikke kan få væk, skal du bare gå ind i rediger brugerprofil, nederst vil det billede så være og der trykker du på fjern og sætter et andet ind.
  Knus pernille

  SvarSlet
 12. Hej Vibeke, jeg har prøvet af dine retter. Du kan læse anmeldelsen her :o)

  http://ny-dagbog.blogspot.com/2009/03/dette-er-ikke-en-madblog.html

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!