Jeg køber næsten aldrig alm. kødpålæg!
Jeg har næsten altid rester tilbage fra middagen, og det er naturligvis mit pålæg.
Idag var der nu ikke meget, men jeg fandt da lidt røget laks, jeg havde et glas med en fransk landposteg, noget oliven tapanade, og så havde jeg Gorgonzola, jeg ristede skiver af en baguette, og ovennævnte blev lagt på skiverne, sådan!
Hej Vibeke
SvarSletUhm! Du får mine tænder til at løbe i vand. Lækker frokost du har tryllet frem. Her købes også sjældent kødpålåg, gider det ikke. Jeg sidder nu træt og øm i skroget og slapper af. Frokosten er spist. En dejligt æggemad med benfri sild, lidt karrysalat, tomat og årets første grønne drys af purløg fra rækkehushaven.Derudover: ½ med frikadelle/surt rest fra middagen igår,½ med banan + 1 glas minimælk.
Sikke da noget gøgemøg med din opvaskemaskine, leverandøren burde stille en anden til rådighed, føler med dig.
Nu vil jeg tage en jakke på og så lige sætte mig ud på terrassen en kop kaffe og smøgs tid, solen skal under huden og sætte gang i D-vit.
God dag til dig
Ja Manna, vi har jo altid en eller andet rest i køleskabet.
SvarSletDin frokost lyder også rigtig dejlig, det kunne nu let friste mig, - jeg skal da ud og se, hvordan min purløg har det!
Jeg ryger altid på terrassen, jeg har forbudt mig selv, at ryge inde i huset, og det er ligegyldig hvilket vejr det er.
Du må have en god eftermiddag!
Kære Vibeke
SvarSletMums, sikke en lækker frokost. Det er lige sådan noget jeg har lyst til. Hvor havde du fundet posteg på glas?
Knus fra
MAlou
Uhm Vibeke, hvis jeg kunne finde så dejlig mad i mit køleskab så skulle jeg nok også kaste mig over en frokost. Jeg køber heller aldrig kødpålæg, det er mest æg, fisk og kartofler der ryger ned her.
SvarSletRigtig god dag
Kære Malou
SvarSletJeg kan ikke huske det, men jeg vil heller ikke have det igen, det kan spises, men så heller ikke mere, det hjalp, da jeg havde haft de fleste af mine krydderbøtter igang.
Jeg syntes du er så stille i øjeblikket, har du det godt?
Knus
Vibeke
Jeg har aldrig den slags hjemme heller - jeg henter jo mad hver dag i pausen. I weekenderne er det så tit et problem må jeg nok indrømme ;-)
SvarSletMen den tallerken kan da få enhver café til at blegne... lækkert ser det ud!
Kære Vibeke
SvarSletHi hi, jeg har det sådan nogenlunde. Der er bare ikke så meget tid til at blogge i de her dage. Jeg har travlt med at skrive andre ting :-)
Der er kun 6 dage til jeg rejser til Sjælland, så jeg vil gerne være på forkant med 'arbejdet'.
Ærgeligt at postegen ikke var noget særligt, godt du kunne pifte den lidt op.
Knus fra
Malou
Tak skal du have Nille!
SvarSletKnus
Vibeke
Hold da op det lyder lækkert ;) Ville ønske jeg fik gjort lige så meget ud af maden hver dag - men det er bare ikke helt det samme at slæbe det med i en madpakke.
SvarSletNej Anette, det skal man helst sidde hjemme med, ellers skal man lade være med at riste brødet,så kan det lade sig gøre.
SvarSletMkh. VIbeke
Uhm, det ser bare så lækkert ud, Vibeke! Her hos os er det også mest rester fra middagen, der går igen til frokost :-)
SvarSletJeg er dybt imponeret over, at du bare lige samler nogle rester og får sådan en herlig frokost tryllet frem. Det ser dejligt ud. Og forresten om jeg lige i tanker om, hvor længe siden det er, at vi har fået oliventapenade. Det vil jeg lave i morgen! :o)
SvarSletKh. Susanne
Hej Madame
SvarSletNår man har rester, er der ofte ikke nok til en gang middag, og bruges skal det jo!
Knus
Vibeke
Kære Susanne
SvarSletDet smager bare jo herligt,- så ved du, - hvad du vil lave i morgen.
Jeg er ret vild med oliven, og kan spise dem som slik.
Mkh. Vibeke
nøj hvor ser det lækkert ud - imorgen er jeg bare nødt til, at få et eller andet hvor tapenade passer til, ved at manden vil elske det. Og måske en gang tatziki nu hvor tankerne flyver - jeg glæder mig til imorgen. tak for inspirationen og det er jeg sikker på, at min mand også ville sige, hvis jeg fortalte ham, at du har inspireret mig til morgendagens middag. Hilsen Bente
SvarSlet