Som det fremgår af et indlæg fra i går, så stod menuen her i huset på Bornholmsk unghane, og enhver kan sige sig selv, at sådan en fugl, kan jeg ikke spise alene på en gang, så i dag stod frokosten på en frisk hønsesalat
Som bestod af noget kød fra hanen, lidt sprødt salat, et stykke agurk i skiver og halveret, nogle sherrytomater i både, lidt rødløg i skiver, lidt snakpeber i ringe, et par champignon i skiver det hele blev rodet sammen med meget lidt majonæse, salt og peber samt lidt citronsaft.
Noget bacon blev ristet, og en skive grovbrød kom på brødristeren.
Salatblandingen blev lagt på grovbrødet, pyntet med karse og bacon
Velbekomme!
Kære Vibeke
SvarSletSelv om jeg lige har spist aftensmad, så gør dit billede mig lækkersulten. Hold op, hvor ser det stykke mad super lækkert ud.
Knus fra Hanne
Kære Hanne
SvarSletJeg skal jo have den hane brugt, og så fik jeg lyst til sådan et stykke til frokost.
Knus
Vibeke
Og i denne weekend har jeg følt mig helt Vibekes ;-) der er nemlig blevet gjort noget ud af maden både lørdag og søndag :-) så du har været i mine tanker mens jeg rettede an :-)
SvarSletDet lyder lækkert, Vibeke! Det enkle kan være en af de allerstørste madoplevelser.
SvarSletHa' en dejlig mandag, varme klem ;-)
Umm hønsesalat, det er en ret som skal på vores påske bord. Det ser godt ud Vibeke, og den hane i stege so, må jeg også prøve.
SvarSletHerligt Lene, og giv mig så ret i, at maden smager bare bedre, når den ser godt ud!
SvarSletKnus
Vibeke
Kære Madame, det smagte bare rigtig skønt og frisk, på grund af det grønne.
SvarSletKnus
Vibeke
Mette Lykke det er altså også godt, både at stege i stegeso og lave hønsesalat af resterne, og det gør det jo ikke dyrere, bare mere fornuftigt.
SvarSletKnus
Vibeke