18. marts 2009

Super moderne opvaskemaskine, er meget stille!

Jeg købte en spritny Bosch opvaskemaskine leveret 23. januar i år, der bare efter beskrivelsen, kan det hele!6 programmer.
Autoprogrammer.
Aquasensor.
Forskudt starttid 1-24 timer.
Resttidsindikering.
VarioSpeed.
Half Load.
Intensiv Zone.
VarioFlex PLUS kurve, silver.
Rackmatic i 3 step.
Kapacitet 14 kuverter.
VarioBestik kurv.
Rustfrit stål.
3 X A.
Super Silence
Ja det skal jeg da love for den er,- den siger ikke et kvæk,- ikke en lyd, den er bare fuldstændig tavs,- den er kaput,- sådan noget bras!
Her står jeg med en opvask, som pokkers gerne skulle vaskes, men det bliver den ikke, du vil nok sige, jamen så vask dog op i hånden! - det har jeg prøvet, jeg har såmen smadret to tallerkener, hvorfor? fordi de er glatte og min åndsvage fingre, kan ikke holde dem når de er våde!
Reparatøren kommer på mandag!

14 kommentarer:

 1. Øv, hvor er det ærgerligt, Vibeke! Ganske vist bliver den lavet på garantien, men der er jo mange dage til på mandag ...

  SvarSlet
 2. Arj, hvor ærgerligt! Det er jeg ked af at høre. Af og til er man desværre uheldig, selv med spritnye maskiner, men at det nu lige skulle ramme dig - det er da noget bras! Og at der så først kommer en på mandag...det er lidt groft syns jeg, men du må jo bare staple opvasken indtil da.
  Kærlig hilsen!

  SvarSlet
 3. Kære Madame.
  Jeg bliver sgu så gal, for man køber det "bedste af det bedste", fordi man er afhængig af at de maskiner virker, og så holder den mindre end to måneder, det er altså bitters
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 4. Kære Gitte.
  Nej det var ikke smart, jeg syntes sørme også at det var hurtigt, at den gik i stykker, det forba..... monstrum.
  Jeg har rent faktisk skiftet, en stor del ud, af de maskiner, for at være sikker på at de virker, og er energi rigtige, - så nu håber jeg ikke det bliver en epidemi.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 5. surt show, jeg håber du har masser af service, Vibeke, der er da langt til mandag.

  SvarSlet
 6. Kære Vibeke
  Sikke noget l**t. Her gik jeg og troede at Bosch var cremen af cremen. Jeg skal også ha´ en ny snart og det var sådan en jeg har i kikkerten. Hvad er der i vejen med den?
  Måske kan du få din datter til at give dig en hånd med opvasken?
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 7. Hej Lene
  Jo jeg har rigtig meget service, alt for meget, men jeg vil nu prøve, om jeg ikke kan vaske lidt op i hånden, uden at smadre det hele.
  Jeg syntes også, at der lang tid til mandag, især når det er sådan noget, det handler om.
  Mkh
  vibeke

  SvarSlet
 8. Kære Malou
  Jeg kan da godt sige dig, der er blevet brugt masser bandeord her idag, og gudskelov kom min bror, og tjekkede alt det der kunne tjekkes uden, at begynde at rode med en skruetrækker, der skal ikke være mulighed for nogen fiflen med garantien, - åhh jeg bliver så negativ, selvfølgelig, prøver de ikke på at snyde.
  Selvfølgelig ville min datter hjælpe, men det vil jeg ikke bede om, for de har også deres liv!
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Kan godt forstå, du er ærgerlig, men se på de lyse sider: Normalt ville sådan en fyr først været gået i stykker dagen efter, garantien udløb :-)

  Efter min erfaring er det nu ikke altid det dyreste, der er det bedste... Min far har altid købt det dyreste i den tro, mens jeg har måttet gå på kompromis af pekuniære årsager.
  Gæt, hvis opvaskemaskine, vaskemaskine og komfur, der har holdt længst? Med mest brug?
  Den holder sikkert ikke statistisk, men jeg vil ikke købe de meget dyre produkter.
  Dog heller ikke de allerbilligste, men den bløde mellemvare er vist ok til de hårde hvidevarer :-)

  SvarSlet
 10. Øv! Nu får jeg helt ondt i maven, for jeg har netop også købt en dyr og avanceret Bosch opvaskemaskine til det nye køkken. Den gamle (som også er en Bosch) virker egentlig fint endnu, men jeg ville ha' en ny, så nu får cykelsønnen glæde af den gamle.

  SvarSlet
 11. Kære Ellen, jeg plejer også at købe til mellempris, men lige netop opvaskemaskinen, da har jeg taget den dyreste, ikke fordi den var dyr, men fordi den havde det jeg havde brug for, foreks. speciel glasholder, en bakke til bestik, som jeg kan håndtere med mine fingre, ja en del af grunden, er mine fingre, og så er den solid i udførslen, derudover er den billig i brug.
  Hvad der er gået galt, er jeg meget spændt på, så det ser jeg på mandag!
  Mkh. Vibeke

  SvarSlet
 12. Kagekonen, jeg tror ikke du skal blive nervøs, uanset, så ville jeg ikke bytte med nogen anden, men selvfølgelig bliver man gal, når man skal bruge den, og det bare ikke virker, det kan jo rent faktisk bare være et relæ, der er slået fra, hvad ved jeg, men det er en flot maskine, den har mange finesser, og dem har jeg brug for med mine gigtkroede fingre, og så er den så stille, så jeg nogen gange må tjekke displayet, for at finde ud af om den kører.
  Glæd du dig bare!
  mkh. Vibeke

  SvarSlet
 13. Kære Vibeke

  Hvor p.... træls!! kan godt forstå, at du er muggen.

  Må de næste dage gå i en vældig fart, så det kan blive mandag og du igen har en super moderne, fantastisk opvaskemaskine - som virker!!
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 14. Ja Hanne, det vil jeg også ønske.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!