26. marts 2009

Min helt egen seng!

Nu holder jeg det ikke ud mere!
Jeg har en dobbelt seng, som min mand lavede af en ramme fra en vandseng, og ben han havde fået fat få, og som passede til rammen, - han fik lavet en seng der var høj, så man ikke skulle ligge og kravle rundt nede på gulvet, mine ben skabte sig hver gang jeg skulle rejse mig fra den lave seng, så det fiksede min mand, og det var jeg ham taknemlig for, det gjorde en kæmpe forskel for mig, man kunne både komme i seng, og op af sengen - uden at skulle kæmpe.
Men nu er det slut, den skal ud, jeg vil have en ny seng, en seng der er min, og hvor jeg ikke hele tiden bliver mindet om at den ene halvdel var min mands. Sengen er 180 cm. bred, jeg bruger ca. 50 cm. Så jeg bruger ikke engang min egen halvdel.
Det har været i orden indtil for et par måneder siden, men jeg er blevet enig med mig selv om, at det ikke er i orden mere, jeg har opdaget, at jeg ikke er glad for den seng mere, med det resultat, at jeg sidder alt for længe oppe om natten, jeg venter til, at jeg ikke kan hænge sammen mere, går ind og lægger mig, og sover med det samme, og så snart jeg vågner, så er det ud af sengen, ikke noget med, at jeg ligger og vågner stille og roligt, jeg vågner først, når jeg har siddet inde i stuen en halv times tid.
Så i dag skal min datter og jeg ud og se på en seng, en enkelt seng, der både er høj, god at ligge i, - og så skal den være motoriseret!

Billedet er lånt fra Ide Møbler.dk
Det er den jeg har fået øje på, men det kan ændre sig, selv om jeg, uden at have set den i virkeligheden, er blevet varm på denne.

18 kommentarer:

 1. Håber du finder den helt rigtige seng. For ca. 2-3 år siden købte vi en lækker elevationsseng - godtnok lidt dyr synes vi men den har været alle pengene værd for os begge. Man har brug for en ordentlig søvn og en god madras skal der til. Det er individuelt hvad man har behov for så prøv nogle forskellige inden du køber. Vi var rundt nogle steder og se / mærke - det var vigtigt at få en vi begge blev glade for. Og elevationen er en smagssag. Jeg bruger den hver dag - andre bryder sig ikke om det. God fornøjelse ;)

  SvarSlet
 2. Kære Anette
  Ja jeg skal ud og kikke, jeg ved, - jeg vil bruge elevation, for på gigthospitalet havde de dem, og det var for mig, simpelthen perfekt.
  Så er det bare, at finde den rigtige!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Den ser utrolig lækker ud, Vibeke, jeg kan godt forstå, du ønsker dig en seng, der passer til din situation nu.

  Jeg er spændt på, om det er den, du vælger ...

  Klem til dig ;-)

  SvarSlet
 4. Kære Madame
  Jeg er også spændt, men der skal findes en seng,- jeg holder det ikke ud mere, som det er nu!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke
  Det lyder som en rigtig god idé med en ny seng til dig.
  Nogle ting tager bare tid, men når tiden så er der, bliver det helt sikkert godt.
  God shoppetur til dig.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 6. Kære Hanne.
  Ja tak skal du have, jeg glæder mig til at finde sengen, det er også på tide.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Sådan havde jeg det også - dobbeltsengen blev skiftet ud med en enkelt seng, dog ikke elevationsseng. Ligger supergodt i min nye seng med ekstra høje meder (35 cm). Men-men, for der er et men, jeg savner min gamle Dunpillo madras med det glatte betræk.
  Købte en, mente jeg god seng med 15 års garanti, og tog ikke højde for materialerne i navnlig den tykke topmadras. Uf- et lille minus - føler det som at ligge på en stor varmepude. Ryggen blev heldigvis meget gode venner med den.
  Håber I får en hyggelig mor/datter dag.

  SvarSlet
 8. Vibeke,

  Jeg kan sagtens følge dig - sengen bliver lige pludselig ikke et hyggeligt sted men fyldt med dårlige minder.
  Min mor skiftede også som noget af det første mine forældres seng ud med en anden - det er vel nærmest lidt rituelt.

  Jeg har selv gjort det samme - da jeg kom uventet hjem fra DK, og opdagede, at kæresten absolut ikke havde kedet sig i mit fravær - i min lejlighed og i min seng! Der røg både kæreste, sengetøj og seng ud!

  Held og lykke med sengejagten ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg forstår godt, at du vil skifte sengen ud - det ville jeg højest sandsynligt også gøre i din situation.

  Men til en enkeltseng?
  Noget af det bedste jeg ved, er at have en koloenorm dobbeltseng HELT for mig selv, og det har jeg, når jeg er i England uden John - og jeg bruger al pladsen, gør jeg. Det er skønt - altså ikke at John ikke er der, men den store seng :-)

  SvarSlet
 10. der er en tid for alting, og nu er tiden kommet til en seng, der er beregnet for dig, kan man ikke få den i 3/4? Jeg har det som Ellen, der må godt være lidt bredde i den :-)
  spændt på om du finder det rette i dag.

  SvarSlet
 11. Kære Manna
  Jeg er nødt til at skifte ud, og jeg fandt en elevations seng med 35 cm. høje meder, jeg lå godt, men det blev ikke den jeg havde udset mig.
  knus
  Vibeke

  SvarSlet
 12. Kære Nille.
  Jeg kan godt forstå, at alt røg ud, sådan en casanova.
  Det med at skifte sengen ud efter dødsfald, for mit vedkommende skulle det åbenbart tage noget tid, inden jeg kunne se, at der var noget helt galt, for det er blevet et rimeligt stort problem, men nu ved jeg, at om tre uger, så er den nye seng der.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Kære Ellen
  Ja jeg har vejet for og imod en enkelt seng, men er blevet enig med mig selv om, at jeg vil blive mest glad for en enkeltseng.
  For det første den skal være 90 cm bred, du kan jo også få smallere.
  For det andet, jeg bruger ikke mere end 50 cm. i min nuværende seng, og for det tredie, den kan jeg skifte sengetøj på uden problemer, jeg kan ikke ligge på mine knæ, ikke engang på noget blødt, og det bøvl jeg har med at få redt senge, skiftet sengetøj, o.s.v. bliver jeg fri for, fordi sengen er til at have med at gøre.
  Og så til sidst, jeg kan få det skønneste soveværelse, og der er plads til en stol, man kan trække ud til en seng, når jeg har venindebesøg.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 14. Kære Lene.
  Ja tiden er kommet til en udskiftning, begrundelse for en enkeltseng kan du se ved svar til Ellen.
  Jeg fik samlet en seng, med elevationsbund, se her: http://www.ide.dk/sw65915.asp
  dertil en madras som er virkelig lækker at ligge på,og som var perfekt til mig, den er her.
  http://www.ide.dk/sw42066.asp
  samt en topmadras, med 40mm. Latex der kan ånde
  Jeg tror, at jeg bliver rigtig glad for den.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 15. Kære Vibeke
  Hvis du får sådan en seng, så må du komme til at ligge som prinsessen på ærten. :)
  Her i Odense har vi noget der hedder 7- soveren der hjælper en til at finde den helt rigtige seng, ved ikke om du har noget ligende hos dig.

  God jagt efter den rigtige.
  Knus pernille

  SvarSlet
 16. Kære Pernille, jeg har fundet en seng, det vil sige, jeg har sat en seng sammen, - det blev ikke den på billedet, men en der er endnu bedre, når man vil sidde i den seng som er på billedet, så skal du lige rette dig op , så du sidder ordentlig, ved den jeg har valgt, da er elevationsbunden lavet så smart at den kører ind med madrassen og retter op af sig selv, dvs. den følger kroppen fuldstændig op i sidde stilling og selvfølgelig også når den kører ned i liggestilling, det er altså smart, - oppe i svaret til Lene, kan du se nogle adresser, som fører til bund og madras.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 17. Tillykke med købet. Den håber jeg du bliver rigtig glad for. Vi har sådan en madras der "følger kroppen" Det er altså luksus med en god seng. Dejligt du fandt en der passer dig.

  SvarSlet
 18. Tak skal du have Anette
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!