6. marts 2009

Frokosten er reddet!


I går stegte jeg en ½ kylling, og da jeg kun kunne spise det halve af den, blev låret lagt til side til i dag,
Jeg lagde det på noget sølvfolie, sammen med en håndfuld sherry tomater, det blev krydret, med salt og peber, og dryppet med olienolie, og kom ind i ovnen på 200 gr. i 15 min. og frokosten var reddet. Jeg tog et par skiver brød til,- jeg havde lyst til at få smør på, samt et drys salt.

2 kommentarer:

  1. Uhm, det ser så lækkert ud, Vibeke, en rigtig dansk frokostudgave af kylling.

    Vi har fået kylling i karry og kokosmælk med en masse grønt. Det var en rest fra i går - hurra for rester ;-)

    Rigtig god fredag aften til dig!

    SvarSlet
  2. Kære Madame, dejligt at man får brugt sine rester.
    Hilsen
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!