23. marts 2009

Jeg lever i en maskinpark!

Så er opvaskemaskinen i orden igen, og det var altså på tide, nu havde jeg ikke en masse opvask stående på borde, jeg havde ikke noget, men maskinen var fuld, det var den, da den stod af, og det fik lov til at blive stående i maskinen, så den er såmen allerede på arbejde.
Atter engang må jeg erkende, at uden de maskiner da ville livet blive et helvede, for så var jeg på mange punkter hjælpeløs, jeg ved godt, at der er andre områder, hvor jeg kan udfolde mig, men der er faktisk en del maskiner blandet ind i alt, der er pålægsmaskinen, som her hos mig, bliver brugt til næsten alt der skal skæres, røremaskinen det siger næsten sig selv, ellers kunne jeg ikke bage.
Ovnen, - det er en menneskeret at have en ovn, microovn, brødrister, el vaffeljern
Der er blender, food prosessor, kødhakker, køl og frys og ekstra frysere i laden.
Foruden opvaskemaskinen, er der vaskemaskinen og tombler, støvsuger, gulvvaskemaskine
Der er også pc, tv. radio, hårtørrer, strygejern, o.s.v.
Det er jo vildt!
Har du tænkt på, hvor mange maskiner du har stående?

Et tidspunkt hvor jeg ikke havde brug for maskiner, det var da jeg sad og nød haven på det hotel, som min veninde og jeg boede på i Italien, da nød jeg bare ferien!

12 kommentarer:

 1. hvor er vi heldige, vi lever i en tid med så mange maskiner, der kan lette arbejdet. Jeg husker, når min mor vaskede i gruekedlen og vi stod og skrubbede på sådan et riflet brædt. Det tog jo en hel dag i røg og damp.
  Men vi kan nok føle os lidt sårbare, når vi kommer til at tænke på, hvordan det ville være, hvis strømmen forsvandt i et par måneder.
  Det er også nødvendigt for dig med din gigt, at du har maskiner. Det kan ikke kaldes luksus i dit tilfælde. Og vi andre kan glæde os over dine opskrifter, når du har haft gang i din køkkenmaskinpark. :-) Knus Betty

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Betty, men jeg kom til, at se hvor meget af den slags, der findes i mit hjem, og det gav da noget at tænke på, må jeg nok sige.
  Nu har jeg fået alt det skiftet ud der var gammelt, og brugte alt for meget strøm, så lidt har jeg gjort.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Du har ret Vibeke, vi er omgivet af mange maskiner, og deter jo en god ting for dig som har gigt, jeg bruger ikke så mange maskiner i mit køkken, jeg syntes ganske enkelt ikke at jeg har plads til dem :), det var også derfor jeg endte ud i mine 46 viskestykker :):)


  Kan du have en god aften

  SvarSlet
 4. Kære Vibeke
  Det er godt nok også noget af en samling du har. Det er dejligt der findes så mange gode elektriske hjælpemidler til sådan nogle skrog som os :-)
  Vi har lige fået en ekstra el-regning fordi vi har gang i alle vores maskiner hele tiden.
  Men vi ville jo ikke være en eneste foruden :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 5. Kære Pernille, ja jeg syntes faktisk det er ret meget, men jeg aner ikke hvad jeg skulle gøre uden dem!
  Ja dig og dine 46 viskestykker, det er da godt nok mange, men hvis du nu syntes de er flotte, så er det da rart at have et lager, der er jo noget der hedder slidtage!
  knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Kære Malou
  Ja jeg blev da også mere og mere forbavset, da jeg sad og tænke på det, at der er så mange,havde jeg da ikke haft helt styr på!
  Men som jeg siger til Pernille, hvad pokker skulle man gøre uden dem?
  Du ved, at jeg er i et medicinskift, jeg tror altså det virker, mange af mine hævelser på hænderne er væk, gad vide om det holder!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Kære Vibeke
  Ja, det er helt vildt så mange maskiner vi har, når man sådan lige tænker efter. Jeg tror næsten, at jeg har lige så mange som dig. Og som Betty skriver - vi er bare heldige. Og især når det kan lette hverdagen og gøre os i stand til at gøre mange ting på trods af sygdom.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 8. Det var da egentlig skrækkeligt, at vi har så mange maskiner.
  Jeg kan ikke være med på kødhakker, vaffeljern, pålægsmaskine eller gulvvasker, men kan til gengæld supplere med en æggekoger, to kaffemaskiner, en elkedel, en symaskine, og så er der jo alt Johns værktøj - uha uha...
  Men det er jo netop det, dine maskiner er: Værktøj. Mere for dig end for de fleste andre, i hvert fald.
  Skræmmende er det nu alligevel - og så i vores CO2-bevidste tider...

  SvarSlet
 9. Det lyder dejligt for dig, at du har alle de hjælpemidler, Vibeke! Jeg har ikke ret meget af det, du nævner, men det er skønt, at netop du har. Min husbond har en kaffekværn, og den griner jeg lidt ad, men det smager nu bedre med friskkværnet kaffe ;O)

  Ha' en dejlig tirsdag, klem :)

  SvarSlet
 10. Ja Hanne jeg syntes godt nok det er vildt, men jeg bruger det, og det gør, at jeg ikke skal have hjælp hele tiden.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 11. Ja Ellen, jeg blev også noget mærkelig, da jeg kom til at tænke på det, - jeg vil til, at kikke på min små maskiner, jeg har noget stående, som jeg ikke har brugt, i umindelige tider, dem vil jeg have ud af huset.
  Jeg tror vi er mange, der lever i en "maskinpark"!
  Mkh. Vibeke

  SvarSlet
 12. Madame.
  Ja friskkværnet kaffe smager godt, så der forstår jeg godt din mand, jeg har også en, den havde jeg glemt i min opremsning, den er nok blevet så integreret, at jeg ikke mener det er en maskine, men en nødvendighed.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!