26. marts 2009

En slags biksemad.

Jeg skulle bruge noget forårsløg, jeg havde to store bundter, som jeg har overset, og jeg måtte finde på noget hvor de kunne bruges, men jeg har altså ikke nogen retter, hvor hovedingrediensen er forårsløg, så det ene bundt blev skåret i stykker, på 2 cm. kogte kartofler blev også delt og skiveskåret, og en håndfuld sherrytomater blev delt.
Jeg havde nogle skiver stribet flæsk, de blev krydret med salt, peber og paprika og ristet i olie på en stegepande ved langsom ild, det tog ca. 10 -12 min. de blev taget af panden og lagt på en tallerken, så blev der skruet lidt op for ilden, kartoflerne kom på panden steger 4 -5 minutter, forårsløg kom ved, og efter yderligere 1 min. tilsatte jeg de halverede sherrytomater, krydrede og stegte yderligere 1 min. og så var det klart.
Det kan man da godt kalde en slags biksemad!

6 kommentarer:

 1. Kære Vibeke, det er da en rigtig luksus-biksemad, og den må have smagt meget lækkert. Har du gaskomfur eller bruger du el?

  Klem og ha' en dejlig fedag ;-)

  SvarSlet
 2. Kære Madame, jeg har gas, jeg kan ikke lave mad på et elkomfur, eller nogen af der moderne tingester, hvor det bare er en glat flade, - jeg skal se, - at det virker, og jeg vil have, at når jeg skruer ned og op eller slukker, så er med det samme det sker. Det er sikkert en "erhversskade", men sådan er det.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke

  Og man kan da vist kalde det en rigtig dejlig slags biksemad.
  Det er egentligt ret sjovt det med at finde på noget at gøre med rester eller et bundt grøntsager, som man lige har i skuffen.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 4. Kære Hanne.
  Man er jo tvunget til at kreere lidt, når man vil have alt brugt, og jeg køber ikke noget mad hjem, for at det bare skal smides ud, men jeg er god til at lave andre fejlkøb, skal jeg ellers hilse at sige.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej Vibeke

  Jeg kan ikke lade være med at grine... det kender jeg godt, det med fejlkøb;o)
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 6. Kære Hanne, åh i guder, hvad jeg har lavet af fejlkøb, det er bare for meget.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!