26. april 2009

Oksesteak med Ovnbagte løg, kartoffelskiver med sesam, og sherrytomater

Pr. pers
2 store kartofler skæres i skiver, lægges i et flad ovnfast fad, drysses med salt peber timian og sesam, og en god sjat olie, - sættes i 180 gr. varm ovn
2 pæne rødløg deles i kvarter og lægges i et ovnfast fad, krydres med salt peber og timian og en anelse balsamico, læg en håndfuld sherrytomater ved siden af løgene og sæt i ovnen
Lad disse to fade stå i ovnen i 20 - 25 min.
Når der mangler ca. 10 min. krydres 1 oksesteak med peber, lidt hvidløg og steges 2 -3 min. alt efter tykkelse på hver side og krydres med salt lad steaken ”hvile” på en tallerken
Server med Kartoflerne, løg, sherrytomater og peberfrugt relish

6 kommentarer:

  1. Uhm det ser lækkert ud- du måtte godt lige sende en portion herover gennem cyberspace- for vi har været i haven hele dagen men nu er staudebedene rene for græs og der er mange for jeg er ikke tilhænger af ret meget græs. Jeg kan bruge 1½2 time om ugen på at klippe græs - sommetider 3 timer, men bedene kræver kun 1 time om måneden eller ½ time om ugen med en kultivator. Det går drønstærkt fordi haven har ukket sig allerede. Skulle bare lige have fjernet græsset, der havde sået sig i løbet af vinteren.

    SvarSlet
  2. Kære Karin, jeg ville gerne sende en portion, men jeg kender ikke html koden:)
    Dejlig at du har så nem en have, det ville jeg også gerne ha, min have er umulig!
    Kærligst
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Lækkert ser det ud Vibeke og det er en skam at du ikke kan htlm koden for take away for så ville jeg også gerne have haft en portion her til Odense :)
    Kan du have en dejlig aften

    SvarSlet
  4. Kære Pernille, det kunne jo gå hen og blive en god forretning, hvis jeg kendte koden:)
    Knus
    fra
    VIbeke

    SvarSlet
  5. Mums, det ser bare så lækkert ud, Vibeke! Jeg lavede en gryderet i går, der skal genopstå i aften med nyt tilbehør.

    Varme klem til dig :O)

    SvarSlet
  6. Kære Madame, nogle ting tåler fremkaldelser!
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!