30. marts 2009

Flækket baguette med kylling.

Bornholmerhanen skal jo udryddes, og i dag blev det til til lidt Italiensk inspireret baguette.
Brødet blev smurt med tomatpure, drysset med reven ost og oregano, der blev lagt lidt kylling, tomater, røde peber, løg og hvidløg over, - stablet lidt op, mozarella blev lagt over det hele og små stykker bacon samt et drys oregano.
De kom op på noget sølvfolie og ind på risten i ovnen som stod på 200 gr, ca.12-15 min.
Resten af hanen kommer i en butterdejstærte, men det må vente til i morgen

4 kommentarer:

  1. Hej Vibeke
    Du forstår da at få udnyttet maden. Dine brød ser lækre ud og den tærte du taler om til i morgen er da heller ikke helt ueffen, som vi siger her på Fyn.
    Jeg har bagt pandekager vi skal have med forskellige grøntsager. Resten af vores kylling, ryger i Hugo :)
    God mandag

    SvarSlet
  2. Kære Pernille min kat Fine, eller Josefine som hun rigtigt hedder, hvilket hun absolut ikke hører efter, vil overhovedet ikke have kylling, det plejer katte da gerne at ville, men ikke hende. Hun henter mig to gange om dagen, en gang for at få tørkost og en gang for at få vådkost, du skulle se det syn, hun bruger kaje, indtil jeg forstår, og så går hun foran, men vender sig af og til, for at se om jeg nu er med.
    Jeres pandekager, det gad jeg da også godt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Sikke mange måltider man kan få ud af sådan en hare.
    Jeg er vild med sådan noget "pizza-agtigt" og mozarella mmmmmmmmmm.
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Ja Hanen var meget kødfuld, og det kan godt betale sig at give noget for sådan en "mærkevare".
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!