9. marts 2009

I dag står den på Ribbensteg!

For nogen dage siden, fandt jeg en rigtig mager ribbensteg i Superbrugsen, noget skar jeg fra til stegt flæsk, og jeg har stadig en pakke tilbage, men selve stegen, den kom frem i dag, det fik jeg lyst til.
Da den var så godt som tøet, fik den olivenolie på hele sværen, og saltet blev gnedet ind, så der kom en del mellem sværene, jeg bruger olien, for som jeg skrev, så var stegen mager, og lidt sprødt flæskesvær, er der da nødt til at være, ellers er det jo ikke rigtig ribbenssteg.:)
Og der skal både rødkål, surt og sødt til, men det kom jeg nemt over, rødkål havde jeg i køleskabet, det blev varmet og drueagurker havde jeg fra Meyers Køkken, Se link under "Madvarer lige til døren"
Kartofler blev kogt i går, de skulle bare varmes.
Det var en dejlig let middag.
Sådan blev resultatet.
Man kan godt sige,at det er min fastfood løsning, stegen passer jo sig selv!
obs: jeg lavede også lige lidt sauce, så den gode kraft ikke gik til spilde.
Det bedste er, at jeg har ribbensteg til de næste dages frokost.

12 kommentarer:

  1. Kære Vibeke
    Hold da op, det blev et dyrt visit at kigge forbi din side i dag;o)
    Gik lige på shopping i Meyers madhus. Der var sørme mange ting, som jeg kunne tænke mig. Og når nu man skal betale fragt... så kan man jo ligeså godt shoppe igennem.
    Så glæder mig til at åbne pakken på torsdag med diverse eddiker, gastrik, honning, the og chokolade.
    Kan næsten ikke vente.
    Mange hilsner fra Hanne, som sørger for at holde hjulene igang under finanskrisen;)

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Jeg kan godt sige dig, det er eminent, vist er det dyrt, men jeg syntes det er drøjt, så i sidste ende, er det nok slet ikke så dyrt, - jeg får også varer på torsdag, så vi kan glæde os til, en velpakket kasse, med hø i i stedet for alt muligt plastik, for at skåne varerne, - det skal du måske lige tænke på, når du pakker ud,så du ikke får hø i hele køkkenet.
    Knus VIbeke

    SvarSlet
  3. Den var god den med at holde hjulene i gang! Hi hi

    SvarSlet
  4. Nu glæder jeg mig endnu mere.
    Jeg var også inde at kigge på det link du har til en italiensk netbutik. Der var nok også lige nogle ting, som jeg godt kunne bruge... men det må vist blive en anden dag;)
    Haha... ja, den er god at bruge for tiden, når købegenet tager lidt over.

    SvarSlet
  5. Uhm, en rigtig klassiker, Vibeke, der får mundvandet til at løbe.
    Jeg må på jagt i Meyers Køkken, for det lyder som om, han har nogle rigtig spændende varer ;O)

    SvarSlet
  6. Kære Madame, ja det er en af de retter, som der også skal være plads til, en gang imellem, det er federe, og som jeg skriver, bruger jeg det lidt som "fastfood"
    Kærligst
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Kære Vibeke
    Uha, hvor kunne jeg godt spise en portion af det. Jeg har ikke fået ribbenssteg i umindelige tider. Jeg har faktisk lige opdaget at de har en del af Meyers produkter i min lokale Super Best. Så nu skal jeg over og hamstre lidt en af dagene :-)
    Knus
    Malou

    SvarSlet
  8. Anonym1:02 PM

    Jeg må smile meget højt over din opfattelse af fastfood, som meget ligner min, men som folk generelt står fuldstændig uforstående overfor :-)
    "Laver du marmelade SELV??? Hvordan i alverden kan du nå det?"
    "Hjemmelavet suppe! - DET har jeg da virkelig ikke tid til at lave.

    Jamen... man behøver da ikke at stå at kigge på det, mens det koger/steger/er i ovnen...

    Må vist lige ind over Meyer, kan jeg godt fornemme.

    SvarSlet
  9. Ja nu får jeg da helt lyst til at komme på shopping hos Meyer :) så den side må jeg da lige tjekke ud.
    Din mad ser rigtig dejlig ud, men jeg spiser ikke så meget kød og slet ikke svinekød, det er ikke noget religiøst :) jeg er bare mere til kylling kalkun og fisk.
    Rigtig god dag

    SvarSlet
  10. Kære Malou
    Håber du finder nogle varer, til en rimelig pris.
    Ribbensteg er heller ikke det jeg laver mest, men jeg kan pokkers godt lide det, og har svært ved at holde fingrene fra resten.
    Jeg gør det, at jeg stiller stegen koldt, og ikke i køleskab, før den er rigtig kold,- for det gør, at sværen bliver ved med at være sprød, og egner sig fint til smørrebrød
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Hej Ellen
    Ja, vi er helt enige.
    Der er mennesker, der har svært ved at overskue, at lave det meste selv, sådan er vi så forskellige, men jeg håber, at jeg kan skubbe lidt på, så de får lyst til at prøve.
    Det er en god ide, at kikke ind hos Meyer,- billigt er det ikke, men det er godt, og giver ny inspiration, og så kan jeg ikke stå for Hannes sætning at "vi sørger for at holde hjulene igang under finanskrisen;"
    Med venlig hilsen
    Vibeke

    9:00 PM

    SvarSlet
  12. Kære Pernille, smag og behag er forskellig, og det er godt, for ellers ville det være ensformig, god tur hos Meyer!
    Knus Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!