1. marts 2009

Et stykke smørrebrød med oksesteg!

Idag blev det til et stykke smørrebrød, jeg havde rester tibage fra den langtidsstegte oksesteg i urter og vin, og det skal naturligvis bruges, så idag havde jeg ikke den store lyst til at fægte rundt med gryder, potter og pander, så jeg lavede lige dette stykke, som er min aftensmad idag.



Foruden oksesteg i tynde skiver, er der remolade, reven peberrod, drueagurk lidt løg kompot, tomatskiver og karse.

3 kommentarer:

  1. Uhmm, Vibeke. Det er vel nok en lækker mad du har smurt der. Jeg er ret lun på den løg kompot. Er du ikke også snart ved at være igennem stegen så?
    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Jeg har til en gang med pasta, du ved den opskrift jeg satte ind som restemad, den dag jeg lavede stegen.
    Det smagte godt!
    Det med løgkompotten,- det kan vi da lave,- den er sød sur,der er løg, hvidvinseddike, rørsukkker, salt og peber.
    Knus Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Så har du godt nok også fået rigtig meget ud af den steg.
    Tak, det vil jeg prøve at lave. Jeg sjusser mig lidt frem.
    Claus Meyer tjener penge nok i forvejen :-)
    Knus
    Malou

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!